Beste Groen-lid

We zijn benieuwd naar jou, want Groen bouwen we samen, als één team. We zien je sowieso tijdens de rondes van alle provincies, maar ook daarbuiten luisteren we maar al te graag. We passeren dus graag bij je lokale groep of drinken graag eens een koffietje samen. Ook via sociale media zijn we altijd bereikbaar.

We nodigen je uit om samen vooruit te kijken naar de toekomst van de partij. Waar loopt het nu stroef? Wat moet er beter? Hoe zetten we onze boodschap beter in de verf? Hoe ondersteunen we je engagement? Hoe doen we je stem luider klinken binnen de partij? We gaan er graag over in gesprek, zonder taboes. En we stellen jullie onze plannen voor.

Want er is werk aan de winkel. Groen stond er nochtans nog nooit zó sterk voor: nooit eerder hadden we zo veel sterke lokale bestuurders, we hebben drie superbekwame ministers en onze ideeën zijn relevanter dan ooit. En toch. Toch staan we te vaak in de hoek klappen op te vangen.

We moeten net trots zijn op onze idealen, ons wereldbeeld en ons toekomstbeeld. Een groen, sociaal en inclusief klimaatbeleid is mogelijk en nodig. Groen staat voor een zorgende en open samenleving.

We willen dus terug complexloos onze eigen sterktes uitstralen, trouw aan ons authentieke engagement.

We kijken uit naar je feedback.

Tot snel

Nadia & Jeremie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: